Zašto Drupal - Open Source platforma za upravljanje sadržajem

Open Source sistem za kreiranje sajtova

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu Web sajtova i aplikacije. Drupal ima odlične standardne funkcije, poput jednostavnog kreiranja sadržaja, pouzdane performanse i odličnu bezbednost.

Drupal platforme koriste velike globalne kompanije, državne institucije, vlade, i velike visokoškolske ustanove širom sveta. Drupal je prilagodljiva platforma koja obezbeđuje alate koji će Vam pomoći da sprovodete u delo bilo koju strategiju svog online nastupa. 

Lako se integriše sa velikim brojem poslovnih aplikacija tako da možete odabrati kombinaciju najboljih poslovnih alata danas, a sutra prateći inovacije, lako prilagoditi promenama i trendovima. Drupal je sposoban da podrži i najveće svetske sajtove sa ogromnim saobraćajem.

Drupal je veoma fleksibilan i moćan Open Source Sistem za upravljanje sadržajem koji se koristi na milionima sajtova širom sveta. On je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda, sličan WordPressu i dostupan je besplatno. Podržan je od strane velike zajednice developera širom sveta i koriste ga milioni sajtova od blogova do poslovnih organizacija, pa čak i vlada. Od svojih skromnih početaka kao internetske oglasne table, izrastao je u jedan od najstabilnijih, prilagodljivih i fleksibilnih sistema za upravljanje sadržajem na svetu.

 

Potencijalni klijenti pregledavaju vašu veb stranicu na više uređaja i različitih veličina ekrana. Prošli su dani kada posetioci pregledali sajtove samo pomoću desktop računare. Sadržaj se automatski  menja da bi se prilagodio bilo kojoj veličini ekrana, a potreba za prilagodljivim dizajnom je važnija nego ikada, s obzirom da se sajt može gledati sa desktop monitora, na telefonu, tabletu ili televizoru sa velikim ekranom.

Sa Drupalom, kreiranje sadržaja je jednostavno. Ne morate da budete programer da biste kreirali ili dodali sadržaj na svoju veb lokaciju. Intuitivni alati kao što je WYSIWYG editor olakšavaju dodavanje slika, grafika video zapisa i drugih multimedija jednostavnim korištenjem standardnog formatiranja teksta. Još jedna od prednosti je da je sadržaj koji kreirate strukturiran, omogućavajući tako pretraživačima da jednostavno indeksiraju vašu veb lokaciju, dajući joj potencijal da se rangira bolje u rezultatima pretraživanja.

Od složenih veb stranica do jednostavnih, Drupal CMS platforma olakšava prilagođavanje vaše veb stranice kako bi odgovarala svim potrebama vašeg poslovanja ili organizacije. Drupal je stabilan i bezbedan sistem. Zahvaljujući ovim osobina, postao je vodeći izbor za mnoge vlade, banke i korporacije širom sveta. Njegova fleksibilnost omogućava da se konfiguriše sa izuzetno jakom enkripcijom baze podataka i mogućnošću da se zaštiti od hakerskih napada.

Pomoću Drupala možete jednostavno upravljati ili kreirati veb stranice na različitim jezicima. U stvari, moguće je instalirati 94 jezika bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. To vam omogućava da pravite veb sajtove i pišete nove sadržaje za različite regione i običaje.

Drupal se jednostavno integriše sa drugim alatima i aplikacijama, što ga čini odličnim rešenjem za one koji žele da svoje veb stranice povežu rešenjima trećih strana ( third-party solutions ). Tehnologije digitalnog marketinga su neke od popularnijih alata koji se lako mogu integrisati sa njim, pružajući preduzećima i organizacijama pristup vitalnim marketinškim analizama.

Drupal Commerce ima veoma prilagodljiv framework koji omogućava da dodajete katalog proizvoda na vašu veb lokaciju koji se može prilagoditi potrebama Vašeg sajta. Sa kompletnim sistemom za administraciju proizvoda, korpom za kupovinu i formama za naplatu, i njegovom sposobnošću da podrži višejezične i multi-valutne kupovine čini ga odličnim izborom za e-trgovinu.

Koristeći jednostavnu integraciju sa društvenim mrežama kao što su Facebook, Pinterest Twitter i druge, možete se povezati sa svojim potencijalnim klijentima dajući vam priliku da promovišete svoje proizvode i usluge.

Naše premium Drupal teme

Šta je Drupal