Izrada sajta strategija

Planiranje u skladu sa vizijom klijenta

Pošto je svaki projekat drugačiji, prilagođavamo se vašem poslovnom modelu. Od kompletnih e-commerce rešenja do personalizovanih veb aplikacija i sajtova, naš razvojni tim uvek uspeva da uspešno implementira dobro osmišljen odgovarajući dizajn sa čistim i optimizovanim kodom. Prilikom izrade sajta, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide glatko tokom razvoja. U današnje vreme, na internetu postoji veoma mnogo sajtova. Gotovo je nemoguće biti uspešan onlajn bez veb sajta koji dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Ukoliko se pitate kako početi sa sajtom i kako funkcionišu veb-sajtovi, koji su osnovni koraci tokom njegovog razvoja pogledajte tekst "Kako napraviti sajt"?

Postoje brojni koraci u procesu izrade sajta i razvoja veb stranica. Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja sajta, i na kraju održavanja i ažuriranja.

Prva faza: sakupljanje informacija -  Ovaj korak je zapravo najvažniji, jer uključuje razumevanje klijenta i njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha sajta? Da li želite da pružite informacije, promovišete uslugu, prodate proizvod.

Faza dva: Planiranje - Koristeći informacije prikupljene iz prve faze, vreme je da napravite plan za vašu veb stranicu. Ovo je tačka u kojoj se razvija karta mape (sitemap). Krajnji korisnik veb stranice mora se uzetu u obzir prilikom projektovanja web sajta.

Faza III: Dizajn - Na osnovu informacija prikupljenih do ove tačke, vreme je da odredite izgled sajta. Na primer, sajt namenjen tinejdžerima će izgledati mnogo drugačije od onog za finansijske instituciju.

Faza četiri: Razvoj - Razvojna faza je tačka u kojoj se kreira sam sajt. web programer će koristiti sve pojedinačne grafičke elemente iz prototipa da stvori stvarni, funkcionalan sajt.

Faza pet: Ispitivanje i isporuka - U ovom trenutku veb programer počinje sa testiranjem i ispitivanjem veb stranice i na kraju sa održavanjem.

 

WordPress sajt

WordPress je najpopularnija Web platforma za kreiranje različitih vrsta sajtova

Drupal sajt

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu Web sajtova i aplikacija

Intenet prodavnice

Ako imate proizvode ili usluge za prodaju, važno je imati dobro dizajniranu, sveobuhvatnu i jednostavnu Internet prodavnicu.

Web Development

Izrada web stranica koji će biti atraktivni za posetioce i olakšati ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Landing stranice

Landing page su stranice Koje imaju jedinstvenu poruku i jasan poziv na akciju.

Održavanje sajtova

Uupravljanje i održavanje sajta od suštinskog značaja za maksimiziranje učinka na internetu.

Profesionalnom biznisu je potreban profesionalni imidž

Naš tim za izradu sajtova će usko sarađivati sa Vama na planiranju strukture sadržaja Vašeg veb sajta i predložiti nove sadržaje i promotivne ideje. Kada posetioci dođu na vaš sajt, oni moraju brzo da pronađu informacije koje traže. Još važnije je da se oni podstaknu da završe „poziv na akciju“, koja može biti u obliku kontaktnog obrasca ili poruke za završetak on-line kupovine.

Znamo koliko je važno za naše klijente da imaju veb sajt koji savršeno prenosi njihov brend kako bi privukao željenu ciljnu publiku i zadržao svoju reputaciju. Imajući to na umu, trudimo se da kreiramo dizajne veb stranica koje objedinjuju vašu viziju nakon temeljitog procesa konsultacija kako bi se osiguralo da je vaš sajt zaista pravilno implmentiran.

Bilo da tražite nešto što je više tradicionalno da biste preneli osećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivije za trajni prvi utisak. Nijedan zahtev nije prevelik ili mali za naš tim za izradu web stranica. Njihovo ogromno iskustvo znači da oni mogu kreirati niz dizajna kako bi zaista poboljšali vaš brend.

Imamo jasno razumevanje kako da napravimo prilagođene sajtove koji kombinuju jednostavnost navigacije, izraženu estetiku i izgrađeni su na principima pravilnog SEO podešavanja.

Lepo dizajniran sajt će stvoriti trajni utisak koji govori o vašoj kompaniji i uslugama koje pružate..

Svaki sajt koji je jednostavan za upotrebu, intuitivan i sadrži visokokvalitetan sadržaj osigurava da će biti visoko rangiran u Google pretragama. Kao sertifikovani Google partneri, kao i Google Analitics i Advords partneri, naš tim poseduje bogato iskustvo idealno je za kreiranje prilagođenih sajtova koji uspostavljaju vaš brend i prisustvo na mreži.

Od sistema agencija za nekretnine, veb sajtova e-trgovine i veb sajtova agencija za zapošljavanje do kreativnih porfolia, sistema za upravljanje sadržajem i još mnogo toga, ne postoji ograničenje onoga što naš tim može stvoriti kako bi unaprijedio vaše poslovanje.

Naše usluge web dizajna i izrade web sajta mogu se dopuniti i uslugama za SEO, PPC i mobilne aplikacije kao sveobuhvatna marketinška ponuda. Od optimizovanih odredišnih stranica i oglasa društvenih medija do mobilnih aplikacija koje deluju kao besprekorno proširenje vašeg sajta.

 

Izrada web sajta i dizajn prilagođen vašem poslovanju

Iako je postojanje veb sajta nesumnjivo osnovni poslovni alat koji osigurava vaše prisustvo na mreži, postoji mnogo drugih načina da se dodatno poboljša vaš doseg i profitni potencijal.

Na primer, usluga za optimizaciju konverzije može da obezbedi da uzmete u obzir ključne faktore vaše kompanije, faktore poverenja i poziv na radnju, kao i mnoge druge faktore koje možda niste razmatrali u početku. Ovo osigurava da je sadržaj koji se nalazi na vašem veb sajtu na najvišem nivou. To ne samo da poboljšava vaše rangiranje u Google pretragama, već doprinosi poverenju vaših klijenta da se pozivaju na usluge vaše kompanije.

Nudimo i upravljanje veb stranicama kako bismo osigurali da se vaša veb lokacija razvija i neprestano raste u doba gotovo stalnog digitalnog razvoja i promena. Naš tim može da obezbedi da vaše veb stranice imaju savremene dizajne i funkcionalnosti kako bi se osiguralo da i dalje konvertuje poslovanje na optimalnom nivou. Bez obzira da li želite povremene izmene ili želite mesečni servis za pregled kako se vaš sajt može poboljšati, mi ćemo vam rado pomoći.

 

Odgovarajući dizajn za sve uređaje

Bez obzira da li vaš klijent pretražuje na pametnom telefonu, tabletu ili laptopu, korisnicima je osigurano da zaista dobiju besprekorno iskustvo. Naš tim će obezbediti da vaš sajt bude kompatibilan sa svakim pretraživačem i operativnim sistemom, što znači da vaši klijenti imati istu besprekornu doživljaj, bez obzira na to kako i odakle pristupaju.

Praćenje i analiziranje ponašanja vaših klijenata je odličan način da osigurate da se vaša kompanija stalno poboljšava. Uz našu uslugu praćenja i analize veb stranica, možemo identifikovati vaše prednosti i slabosti kako bismo odredili kako bi se stranica mogla dodatno poboljšati.

Naša usluga uključuje i analizu interakcija korisnika, interesa i motivacije, kao i koji izvori saobraćaja rezultiraju višom stopom konverzije. Zbog toga možemo da kreiramo jače pozivanje na akcije i sadržaj. Možemo vam čak pomoći da shvatite koji tokovi oglašavanja stvaraju više prihoda.

Naš tim, koji se sastoji od strateških, tehničkih i kreativnih stručnjaka, idealan je za pružanje ne samo izuzetne usluge kreiranja web dizajna i izrade veb stranica, već i mnogih drugih usluga. Naš tim će naporno raditi na uspostavljanju online prisutnosti vašeg preduzeća koristeći svoje jedinstvene veštine i znanja. Sa novom veb stranicom koja vodi vaš posao napred, vaš brend, proizvodi i usluge će biti promovisani na najbolji mogući način, osiguravajući uspešnu budućnost vaše kompanije.