Naši Landing Pages sajtovi privlače posetioce

Budite efikasni

Naša agencija kreira landing page sajtove kako bi privukli i konvertovali online posetioce. Koristite landing page sajtove da biste dosegli ciljano tržište, promovisali proizvod i dobili nove kupce.

Landing page povezane sa određenim kampanjama mogu pomoći da se utvrdi koji kanali i koje poruke su najefikasnije u digitalnom marketingu. Smatramo da je svaki Web projekat jedinstven i da ima prilagođene potrebe. Landing page obično ima jedinstvenu poruku i jasan poziv na akciju.

Uspešna landing stranica je samo deo prodajnog procesa putem digitalnog marketinga. Landing page koja je dizajnirana za prezentaciju i prodaju proizvoda ili usluga se zove sales page, odnosno prodajna stranica.

Odredišna stranica veb sajta je ekvivalent online izlogu vaše prodavnice. Ona ima snažan uticaj na to da li će vaša ciljna publika želeti da pretražuje vaš sajt i poručuje porudžbine.

Dizajn odredišne stranice je veoma različit ako prodajete usluge ili proizvode ili ako idete na pretplate ili vebinarske prijave.

Naš tim će sprovesti detaljna istraživanja kako bi otkrio šta motiviše vaše posetioce da konvertuju.