Optimizacija za Mobilne Uređaje

Izgledajte sjajno na svakom uređaju

Vreme kada su posetioci sajtova pristupali  samo sa desktop računara je odavno završeno. Optimizacija za mobilne uređaje je neophodna. Responsive dizajn omogućava Web stranici da izgleda odlično i bez problema radi na svakom uređaju.

Prilagođen Web dizajn je postao esencijalno sredstvo u modernom internet poslovanju. Sa razvojem tableta i mobilnih telefona sve više posetilaca koristi uređeje sa manjim ekranima za pristup Web stranici.

Izradom jednog sajta za desktop računare i za mobilne uređaje štedite novac i vreme, uređujte sajt na jednom mestu. Kada pravite bilo kakve izmene na sajtu one se dinamički adaptiraju na svim uređajima, uključujući desktop i laptop računare, tablete kao i pametne telefone.

Prednosti responsive web sajta:

- Kada se učita, veb sajt će automatski promeniti veličinu kako bi se prilagodila rezoluciji uređaja u upotrebi, a korisničko iskustvo odgovara savršeno bilo kom tipu pametnog telefona (iOS, Android, Vindovs, itd.) Ili tabletu.

- Pretraživači preferiraju prilagodljive veb sajtove i rangiraju ih više, indeksiranje se odvija brže, za razliku od onih koji nisu optimizirani za mobilne uređaje.

- Navigacija veb stranica je jednostavna i proces kupovine na e-commerce veb stranicama je mnogo brži.

- Kao što studije pokazuju, resposive dizajn može povećati stopu konverzije do 35%, u poređenju sa veb sajtom koji nije optimizovan za mobilne uređaje ili tablete.