Web Development Usluge

Ekspertski tim programera

Naš talentovani i iskusni Web Development tim radi sa klijentima iz različitih industrija kako bi kreirao, dizajnirao i razvio Web stranice koje predstavljaju Vaš brend.

Bilo da ste velika korporacija, start - up firma ili nešto između, imamo veštine i talente potrebne za kreiranje sajtova koji će biti atraktivni za Vaše posetioce i olakšati ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Mi razumemo značaj stvaranja vizuelno privlačnih, jednostavnih za korišćenje sajtova koji predstavljaju Vašu organizaciju na najbolji mogući način.

Zbog toga se naš Web Development tim dogovara direktno sa klijentima i diskutuje o njihovoj viziji  pre nego što se počne sa izradom sajta. Uvek nastojimo da ostvarimo vašu viziju.

Nivoi složenosti naših projekata su različiti i mogu varirati od razvoja jednostavnih statičkih web stranice, pa sve do izrade najsloženijih internet aplikacija za elektronsko poslovanje.

 

Sistem za upravljanje sadržajem - CMS

Sistem za upravljanje sadržajem je deo softvera koji čini upravo ono što zvuči; omogućava vam da kontrolišete šta je na vašem veb sajtu. Koristimo sistem za upravljanje sadržajem da bismo izgradili vaš sajt, a zatim ga možete koristiti za ažuriranje sajta.

Većina agencija za izradu veb sajtova nudi samo jedan CMS sistem za upravljanje sadržajem, Wordpress. Mi radimo i sa Drupal-om, kako bismo bolje odgovarali potrebama svakog klijenta.

Wordpress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem na planeti. Koristi se na jednom od šest web sajtova jer je jednostavan za korišćenje i ima na hiljade plug-inova za dodavanje dodatnih funkcija. Wordpress je savršen za relativno male, nekomplikovane lokacije - male biznise i neprofitne organizacije, korporativne blogove, lične blogove i slično.

Drupal je moćniji i fleksibilniji sistem, što ga čini boljim izborom za velike ili složene lokacije i one koje zahtevaju mnogo prilagođenog programiranja. Za to je potreban iskusniji developer veb stranica, ali vam omogućava da učinite skoro sve što želite na svom sajtu.

Kada počnemo sa vama da razgovaramo o tome šta vam je potrebno da vaš sajt uradi, preporučićemo sistem za upravljanje sadržajem koji će to najbolje uraditi. I koji god sistem koristimo, olakšaćemo vam da ažurirate sajt sami.