Studio Webi, Danteova 3, Beograd

Redizajnirani Web sajt je važno marketinško sredstvo u savremenom poslovanju

Redizajn Websajta

Novi Izgled.

Redizajniran sajt nudi novi izgled prilagođen savremenom poslovanju. Ažurirajući sajt, ne samo da poboljšavate internet prisutnost, već i gradite poverenje sa potencijalnim klijentima.

Razlozi za razmatranje redizajna web sajta :

– Web lokacija više ne odgovara vašem brendu
– Vaš biznis se promenio od početka kreiranja sajta
– Sajt nije prilagođen za mobilne uređaje
– Vašem sajtu su potrebne dodatne funkcije kao što su e-trgovina ili sistem za upravljanje sadržajem
– Trenutno postoje greške i problemi na sajtu.

Ako Vam već neko vreme sajt izgleda isto, treba razmotriti opciju redizajna sajta. Sa sve prisutnijim digitalnim marketingom i velikim brojem sajtova koji se svakodnevno pojavljuju na internetu, vlasnici sajtova moraju da se postaraju da budu pri vrhu u njihovoj sferi poslovanja.

Cilj svakog sajta je povećanje prodaje i bolja identifikacija brenda. Ukoliko radite naporno da razvijate svoj posao treba da se pitate da li i Vaš sajt radi isto?

redizajn-websajta

Znakovi da je vaš sajt spreman za redizajn

Ne dobijate rezultate

Ako sajt privlači posetioce, ali ih ne pretvara u klijente, razmislite o redizajnu. Postoji više razloga za to poput loše navigacije, nedostatka važnih informacija ili neodgovarajućeg dizajna. Pogledajte sajt kroz oči vaših korisnika.

Vaši posetioci se ne zadržavaju

Ako imate dosta poseta na sajtu koji ne ostaju dugo, to je znak da dizajn web lokacije ne uključuje ili ne pruža informacije koje posetioci traže. Možete proveriti stopu odbijanja (bounce rate) koja meri procenat posetioca koji napuštaju sajt nakon pregleda samo jedne stranice. Ako imate visoku stopu odskoka, korisnici koji stižu na sajt relativno brzo odlučuju da ne nudite informacije ili iskustvo koje žele.

Vaši konkurenti su već redizajnirali sajt

Kada su u pitanju poslovni sajtovi, industrijski standardi se menjaju. Ako su Vaši najbliži konkurenti već redizajnirali svoje stranice kako bi se uskladili sa najnovijim trendovima u industriji, razmislite o redizajnu.

Identifikujte funkcionalnost i elemente dizajna koji se nalaze na sajtovima konkurentima u vašoj oblasti poslovanja i implementirajte ih u svoj redizajn. Ako konkurenti imaju viši Google rang, to može biti zbog njihovog unapređenog dizajna i koda.

Promenili ste Vaš brend, proizvode ili usluge

Nije neuobičajeno da se preduzeća vremenom menjaju. Proces brendiranja, promene proizvoda i usluga preduzeća ponekad rezultiraju i promenom ciljnih klijenata. Ako je promenilo poslovanje od prvog pokretanja vaše poslovne web lokacije, možda je vreme da redizajnirate sajt.

Ako niste sigurni, ali mislite da je možda vreme da nadogradite svoj web sajt, možemo da pogledamo vašu trenutnu lokaciju, razgovaramo o ciljevima i identifikujemo potencijalna problematična mesta koja negativno utiču na sajt.