Strategije u digitalnom marketingu

Kreiranje internet nastupa

Digitalni marketing (Internet marketing) je čin promovisanja i prodaje proizvoda i usluga koristeći online marketinške taktike kao što su marketing na  društvenim mrežama, marketing na pretraživačima i marketing putem elektronskih poruka.

U savremenom poslovanju ne možete imati uspešan posao bez jakog prisustva na internetu. Ipak, u svim oblastima biznisa postoji toliko konkurencije da je velika borba za prevlast na onlajn tržištu. Naši profesionalci kreiraju planove digitalnog marketinga za poslovanje koji daju rezultate i pomažu u izbegavanju skupih grešaka.

Pre ulaska na nova tržišta, morate istražiti tržište kako biste saznali da li vaš posao ima potencijal koji je potreban da bude uspešan. Istraživanjem tržišta ćete utvrditi potencijale prodaje, kao i kako konkurencija trenutno posluje.

Što više vrsta digitalnog marketinga probate, imate više mogućnosti da dosegnete najvrednije klijente, gde god da se oni nalaze u digitalnom svetu.

Upravljanje odnosima sa klijentima

dosegnite nove posetioce i izgradite bolje odnose sa postojećima.

Ciljano oglašavanje

Omogučite da oglase i strane vide posetioci koji su za to zainteresovani

Ponašanje posetilaca

Bilo da prodajete lokalno ili globalno saznajte šta klijenti zaista žele i šta im je potrebno.

Digitalno tržište

Prodaja proizvoda ili usluga na web-sajtu ili u putem mobilne aplikacije

Web analitika

Poboljšanje internet prodaje pomoću alata za analitiku

Društvene mreže

Povečanje broja pratilaca i deljenje sadržaja

Poboljšajte svoje poslovanje sa našim uslugama internet marketinga.

Kao vaš pouzdan partner pružamo dokazane rezultate za vaše poslovanje putem usluga digitalnog marketinga kao što su SEO optimizacija, marketing na pretraživačima, PPC – plačanje po klikui još mnogo toga. Naši Google certificirani profesionalci koriste prilagođena rešenja kako bi rangirali vašu veb lokaciju visoko na stranicama rezultata pretraživanja, uspostavili vaš brand, doprli do više klijenata svaki dan i generirali autentične poslovne potencijale - po povoljnim cenama.

Broj korisnika na mreži povećao se sa nekoliko stotina na milion za samo jednu deceniju. Istovremeno, internet je postao mesto s više veb stranica koje istovremeno pozivaju na pažnju klijenata. Morate se izdvojiti od konkurencije. Ali, kako sve to postići? Ovo pitanje je srce svake online marketinške strategije.

Uključite najbolju internet marketing agenciju za najbolje rezultate

Digitalni ili Internet marketing, kako god ga zvali, omogućava da vaš brend bude izložen svetu izvan geografskih barijera, što inače ne bi bilo moguće. Takođe možete odabrati ciljnu demografiju iz širokog spektra publike.

Uz sve manji raspon pažnje i dostupnost ogromnog resursa informacija, digitalni mediji dobijaju na popularnosti nad štampanim medijima. Zato je vreme da obnovite internet marketing strategije i usmerite ih ka budućnosti.

Digitalni marketing je mnogo jeftiniji od tradicionalnog marketinga. Uz znatmo manja ulaganja možete očekivati značajno povećanje ROI-a. Takođe, možete regulisati svoje troškove na osnovu vaših poslovnih potreba.

Pomoću digitalnog marketinga možete da izmerite svaki aspekt vaše kampanje kao što je broj pojavljivanja, tačan broj posetilaca, cena po konverziji i još mnogo toga. Svi ovi rezultati mogu se proceniti da bi se mapiralo dalje poboljšanje.

 

Strategija digitalnog marketinga

Stvaranje dogovorene strategije je ključ za stvaranje uspešnog poslovnog rezultata. Mi analiziramo ključne komponente svakog poslovanja, definišemo ciljne demografske grupe, dobijemo podatke, postavimo marketinške ciljeve i odredimo ključne pokazatelje učinka za te ciljeve kako bismo razvili vrhunsku digitalnu marketinšku strategiju za vaše poslovanje.

 

SEO Optimizacija

Organski SEO igra veliku ulogu u generisanju marketinškog ishoda online prusutva. Glavni fokus naših SEO usluga je da se uverite da je arhitektura Vaše veb lokacije prilagođena za pretraživače i da je slobodna od bilo kakvih penalizacija. Što je najvažnije, mi kreiramo autentične strategije koje  imaju za cilj postizanje dugoročne koristi.

 

Marketing društvenih medija

Naš integrisani marketing na društvenim mrežama i optimizacija društvenih medija se bavi razvojem i deljenjem sadržaja u obliku teksta, slika i video zapisa na različitim društvenim mrežama kao što su Facebook, LinkedIn, Tvitter itd. Kako bi privukli pažnju korisnika i ostvarili ciljeve brendiranja. Pravilan marketing na društvenim medijima pomaže u sticanju folovera za vaše poslovanje i takođe može povećati rezultate u prodaju.

 

PPC – plačanje po kliku

Za veću prisutnost na online tržištu i postizanje bržih rezultata, često koristimo plaćene oglase koristeći pretraživače i društvene medije. Kada se radi o lansiranju novog proizvoda ili unosne ponude, plaćeni kanali generišu trenutne rezultate. Mi optimizujemo kampanje sa dobro istraženim ključnim rečima kako bismo osigurali maksimalni povrat investicije.

 

Usluge marketinga sadržaja

Dobro napisan sadržaj povećava svest o brendu i povećava potencijal za konverziju. Marketing sadržaja je najnoviji oblik izgradnje linkova koji povećava šanse za dobijanje bolje vidljivosti vaše veb stranice na pretraživačima.

 

Optimizacija stope konverzije (CRO)

Identifikovanje „rupa“ na veb stranicama, korišćenje A / B testiranja, poboljšanje funkcionalnosti odredišnih stranica neke su od naših ekskluzivnih strategija za postizanje ciljeva konverzije. Koristimo analitičke CRO metode kako bismo povećali angažman korisnika i smanjili stopu odskoka (Bouce Rate).