Studio Webi, Danteova 3, Beograd

Izrada WordPress sajta

KREIRAJTE EFIKASAN, PRILAGODLJIV, BRZ I OPTIMIZOVAN SAJT !

WordPress Web Development

Najpopularniji CMS sistem za upravljanje sadržajem.

Da li vam treba moćan, kompaktan i vrhunski WordPress sajt? Na pravom ste mestu. Bez obzira da li želite jednostavan ili zahtevan sajt, iz pomoć našeg velikog iskustva kreiraćemo najbolja rešenja. U potpunosti ćemo prilagoditi WordPress za vaše poslovanje.

Šta je WordPress?

WordPress je najpopularnija web platforma za kreiranje različitih tipova sajtova. Od blog sajtova, online prodavnica do poslovnih i portfolio sajtova. ako Imate uspešan posao, sjajne ideje i želite da ga proširite na Internet, pomoći ćemo vam da ispunite poslovne zahteve.

WordPress je u početki bio dobro rešenje za blogove, ali je odavno mnogo više od toga. Blog je u stvari samo jedna od mogućnosti, a njegove prednosti dolaze do izražaja kada se koristi kao sistem za upravljanje sadržajem web prodavnica, news portala, sajtova za turisticke agencije, sajtove za nekretnine…

„Content is king.“ Ovu mantru ponavljaju kreatori sadržaja. Sadržaj može biti bilo šta, deskripcija za prodaju, opisi stranica, blogovi, članci, videi i slike. Uz WordPress organizacija sadražaja je znatno olakšana.

Nekada je bilo dovoljno samo napraviti statičan sajt i ostaviti ga takvog online. Sa promenama u algoritmima pretraživača, uspešni su samo oni sajtovi koji imaju jedinstveni sadržaj i poseduju dinamiku.

Da biste održali korak, treba vam sistem za upravljanje sadržajem (CMS) da ažurirate sadržaj web sajt bez pomoći programera. Tu se kao rešenje već duže vreme nameće WordPress.

WordPress je besplatan i otvoren sistem zasnovan na PHP-u i MySQL-u. Nudi skup lako prilagodljivih tema i proširenja koje možete koristiti za upravljanje sadržajem, slikama i video zapisima na sajtu. Izgrađen je u PHP-u, koji je jedan od najsvestranijih i najfleksibilnijih programskih jezika u IT svetu.

Dizajniramo WordPress teme za vaše poslovanje, ili radimo sa postojećim temama. Svaki posao je jedinstven i ima određene potrebe, tako da ćemo se pobrinuti da osmislimo temu na osnovu posla kojim se bavite.

WordPress dodaci se instaliraju na sajtovima kao proširenje za poboljšanje funkcionalnosti. Ovi dodaci nude razne vrste prilagođavanja sajta.

Da bi bili uspešni na internetu, vaš posao mora dobro da se kotira u pretraživačima poput Googla. Vodimo računa o svim važnim SEO aspekte, poput navigacije, arhitekture, imenovanju url stranica, naslova stranica i opisa… U našim rešenjima nudimo dodatak koji vam omogučava da kontrolišete SEO.

Ključne prednosti WordPress web sajta

Ako imate statičan web sajt, pretvorićemo ga u WordPress

– Lak za korišćenje WordPress nudi intuitivan i jednostavan interfejs i posle malo vežbanja, rutinske nadogradnje su jednostavne. Nije neophodno poznavanje HTML-a i CSS-a. Kroz interfejs moći ćete da ažurirate stranice, dodajete fotografije, pišete blogove i sl.

– Sajt optimizovani za mobilne uređaje. WordPress sajtovi izgledaju odlično bez obzira na uređaj koji koristite da biste ih gledali

– Pretraživači vole WordPress jer koristi čist kod koji je lak za čitanje. WordPress takođe omogućava da svaka stranica / post može biti optimizovana za ciljane ključne reči.

– Promenljivost sajta kako poslovanje raste. WordPress web sajtovi su jednostavni za prilagođavanje svim promenama u poslovanju.

– Funkcionalnost može biti dopunjena putem WordPress dodataka. Mnogi kvalitetni dodaci su besplatni.

wordpress-development

WooCommerce & WordPress

Dizajniran da transformiše WordPress u uspešnu eCommerce platformu, WooCommerce je brzo postao jedan od uspešnijih rešanja za internet prodavnice širom sveta. WooCommerce je Open-Source, neverovatno raznovrstan, potpuno prilagodljiv i izgrađen tako da možete lako dodati funkcije koje su vam potrebne. Napravljen da radi sa vašim omiljenim WordPress dodacima, pruža neverovatnu šansu za one koji žele da prošire svoje poslovanje na mreži putem online prodaje.

WooCommerce je jednostavan i intuitivan za postavljanje i koriščenje. Platformu je napravila firma Automattic, deo WordPressa ogranka.

Fleksibilnost i lakoća korišćenja

WordPress nudi snažnu fleksibilnost korisnicima i omogućava da se web stranice postavljaju kao blogovi, kao stranice za registraciju članova ili za prodaju proizvoda i usluga. Iskusni programeri kreiraju prilagođene teme i koristiti hiljade dostupnih dodataka da bi olakšali integraciju novih funkcija. WordPress kontrolna tabla omogućava da kontrolišete sve detalje u pozadini sajta.

Sigurnost i bezbednost

Od svog osnivanja 2003. godine, WordPress je stalno napredovao u jačanju bezbednosti sajta. Budući da je platforma otvorenog koda, ona se redovno revidira od strane velike zajednice programera posvećenih otklanjanju grešaka i bezbednosnih problema.
Mnogojezičan

Pomoću WordPress-a možete bez problema upravljati ili kreirati sajtove na različitim jezicima. U stvari, dostupan je na više od 70 jezika bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. To omogućava da pravite sajtove i pišete novi sadržaj za različite regione.