Studio Webi, Danteova 3, Beograd

Web Dizajn servisi

WEB DIZAJN – SVAKA IZRADA SAJTA POČINJE PRAVILNIM DIZAJNOM !

Profesionalni Web Dizajn

Svaka uspešna izrada sajta počinje pravilnim web dizajnom. To je prva stvar koju posetilac vidi kada ode na neki sajt. Zato je važno da sajt pruža prave informacije svojim posetiocima i time se izdvoji od konkurencije.

Nudimo usluge dizajniranja web sajtova koje ispunjavaju vaše poslovne potrebe i pružaju odlično korisničko iskustvo. Web dizajn je kombinacija rasporeda, strukture, grafike, stilova teksta, boja i sadržaja – predstavlja način na koji web sajt izgleda i kako funkcioniše.

Osim osnovnih elemenata web dizajna koji čine sajt lepim i vizuelno atraktivnim, postupak web dizajniranja mora uzeti u obzir i potrebe krajnjeg korisnika.

Dizajn nije samo odabir fontova, boja i slika. Mi dizajniramo intuitivne web sajtove koji objedinjuju formu i sadržaj uz potpuno korisničko iskustvo. Pravilan dizajn vodi korisnike kroz ubedljivo, besprekorno putovanje i vodi ih do njihovog odredišta – bez obzira na uređaj na kojem se nalaze.

Proces dizajniranja stranica je veoma specifičan za svakog klijenta, uz najbolje prakse, analize i razumevanja poslovanja kao i potreba i želja vaših klijenata.

Prvi utisak je najvažniji. Imate samo nekoliko sekundi da impresionirate i privučete posetioce na sajtu. Da li je vaš sajt dovoljno privlačan da zadrži posetioce? Ako ne, onda nam dozvolite da to promenimo.

Redizajn sajta

Promenite izgled sajta i prilagodite ga savremenom poslovanju

Responsive dizajn

Omogućite pristup sajtu sa više različitih uređaja

UX dizajn

Prilagodite dizajn dobrom korisničkom iskustvu

web-dizajn-boje

Šta naše usluge web dizajna pružaju

Evo samo nekoliko ciljeva koje postižemo prilikom dizajniranja web sajtova:     

Prilagođeni web dizajn rezultira vizuelno atraktivnim, jednostavnim za upotrebu, optimizovanim sajtovima, pretvara posetioce u klijente, prilagođen je mobilnim uređajima i podstiče razvoj sajta.

Web dizajn prilagođen mobilnim uređajima – prema poslednjim istraživanjima više 60 odsto svih internet aktivnosti odvija se preko mobilnih uređaja, a Google razvija svoj prvi mobilni algoritam. Za vas ćemo dizajnirati sajt koji izgleda i funkcioniše odlično na svim veličinama ekrana.     

SEO – Optimizovan sajt izgrađen od temelja sa SEO praksama koje su trenutno aktuelne.     

Web stranica koja jasno komunicira prezentuje poruke vaše kompanije sa svim važnim informacijama o proizvodima, uslugama i kulturi kompanije.     

Web sajt koji dovodi kupce koristeći metodologiju optimizacija konverzija i napredne tehnike za poboljšanje korisničkog iskustva koje posetioce podstiču na akcije.     

Jasni pozivi na akciju koji korisnicima pomažu da pronađu informacije koje žele i pretvaraju ih u klijente.     

Napredne funkcionalnosti kao što su internet trgovina, sadržaj zaštićen lozinkom, forumi, registracije događaja, itd.     

Usluge pisanja sadržaja koje grade brend, govore priče i privlače saobraćaj, uz najbolje SEO prakse.

Web design planiranje


Šta ćete dobiti radeći sa agencijom za web dizajn?

Prilagođeni sajt dizajniran za vaše poslovanje i potrebe online klijenata. Želimo da budete uključeni u svaki korak procesa! Kada kreirate sajt sa nama, imate:    

Direktnu komunikacija sa timom za razgovor o projektu, uključujući izradu strategije, projektne zahteve, detalje o budžetu, opseg posla, raspored i slično.     

Saradnja sa menadžerom projekta za kontrolu procesa, definisanje očekivanja, odgovaranje na sva pitanja i obezbeđivanje informacija kako će vaš sajt biti razvijen.     

Proces odobravanja strategije, dizajna, sadržaja i pokretanja web sajta.     

web-dizajn-tema


5 ključnih stavki za vrhunski web dizajn

Dugogodišnje iskustvo u izradi sajtova nas je naučilo da za izgradnju uspešnog sajta za klijente koji ih stavlja ispred konkurencije potreban svaki od sledećih sastojaka:

1. Vizuelna privlačnost

Imate samo jednu šansu da napravite prvi utisak. Da li posetioci ostanu bez reči kada prvi put vide vaš sajt? Kada ga vide da li donose brzo odluke, da li razumeju priču koju nosi vaš brend?

2. Jednostavnost upotrebe

Ako se ne kreće jednostavno kroz vaš sajt i ako se sadržaj se ne pronalazi lako, korisnici će najverovatnije otići na drugo mesto. Radimo na planiranju i razvoju sajtova koji su intuitivni, jednostavni i laki za navigaciju.

3. Visok kvalitet i optimizovan sadržaj

Ulaganje u lep dizajn i zanemarivanje sadržaja je kao kupovina automobila bez motora. Superiorna web stranica ima jasan, uverljiv i koncizan sadržaj s jasnim pozivima na akcije. Mi radimo sa klijentima da bismo bili sigurni da je sadržaj na njihovom sajtu dobro napisan, pretraživ, optimiziran i kreiran u odnosu na poslovne ciljeve.

4. Pretvaranje posetilaca u kupce

Tokom procesa planiranja, odredićemo kako izgledaju pozivi na akciju za vašu web lokaciju. Poziv na akciju bi mogao biti popunjeni obrazac, telefonski poziv ili kupovina proizvoda. Vaš sajt treba da bude primarni resurs za rast u vašoj kompaniji.

5. Rast prometa tokom vremena

Želimo da se vaš novi sajt podigne na viši nivo. Da bismo to uradili, potrebno je puno kvalitetnog saobraćaja. Radićemo na uspostavljanju digitalnog marketinga koji uključuje kanale poput optimizacije za pretraživače, marketing na društvenih medijima, email marketing i još mnogo toga.

Da li vam je potreban web sajt koji predstavlja vašu kompaniju i uz koju raste vaše poslovanje?