Studio Webi, Danteova 3, Beograd

Izrada Drupal sajta

DRUPAL – FLEKSIBILAN I MOĆAN SISTEM ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM !

Zašto Drupal – Open Source platforma za upravljanje sadržajem?

CMS sistem za kreiranje sajtova.

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu sajtova i aplikacija. Ima odlične standardne funkcije, poput jednostavnog kreiranja sadržaja, pouzdane performanse i odličnu bezbednost.

Drupal platformu koriste velike globalne kompanije, državne institucije, vlade i visokoškolske ustanove širom sveta. Drupal obezbeđuje alate koji će vam pomoći da sprovodete u delo bilo koju strategiju online nastupa. 

Integriše se lako sa velikim brojem poslovnih aplikacija tako da možete odabrati kombinaciju najboljih poslovnih alata danas, a sutra prateći inovacije, prilagoditi se promenama i trendovima. Drupal podržavaju najveći svetski sajtove sa ogromnim brojem poseta.

Drupal je veoma fleksibilan i moćan Open Source Sistem koji koriste milioni sajtova širom sveta. On je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda, sličan WordPressu. Podržan je od strane velike zajednice developera širom sveta i koriste ga različiti sajtovi od blogova do poslovnih organizacija, pa čak i vlada. Od svog skromnog početka kao oglasne table, izrastao je u jedan od najstabilnijih, najprilagodljivih i najfleksibilnih sistema za izradu sajtova.

Posetioci gledaju sajtove na više uređaja i različitih rezolucija ekrana. Sadržaj mora da se automatski prilagodi bilo kojoj veličini ekrana s obzirom na to da se može gledati sa desktop monitora, na telefonu, tabletu ili televizoru sa velikim ekranom.

Sa Drupalom je kreiranje sadržaja jednostavno. Ne morate da budete programer da biste ga kreirali. Intuitivni alati kao što je drupalov editor olakšavaju dodavanje slika, grafika, video zapisa i drugih multimedija na vašu lokaciju, dajući joj potencijal da se što bolje rangira u rezultatima pretraga.

drupal-development

Od jednostavnih do složenih web sajtova, Drupal se prilagođava kako bi odgovorio svim potrebama vašeg poslovanja ili organizacije. Drupal je stabilan i bezbedan sistem. Zahvaljujući svojim osobina, postao je vodeći izbor za mnogebanke i korporacije širom sveta. Njegova fleksibilnost omogućava da se konfiguriše sa izuzetno jakom enkripcijom baze podataka i mogućnošću zaštite od hakerskih napada.

Uz pomoć Drupala možete jednostavno upravljati ili kreirati web sajtove na različitim jezicima. U stvari, moguće je instalirati 94 jezika bez potrebe za instaliranjem dodatnih komponenti. To omogućava da pravite sajtove i pišete tekstove za različite regione i lokacije.

Drupal se jednostavno integriše sa drugim alatima i aplikacijama, što ga čini odličnim rešenjem za one koji žele da svoje web stranice povežu sa rešenjima trećih strana (third-party solutions). Alati digitalnog marketinga se lako integrišu, pružajući preduzećima i organizacijama pristup vitalnim marketinškim analizama.

Drupal Commerce je framework koji omogućava da dodajete katalog proizvoda na web lokaciju. Sa kompletnim sistemom za administraciju proizvoda, korpom za kupovinu i formama za naplatu i sposobnošću da podrži višejezične i viševalutne naplate čini ga odličnim izborom za internet prodavnice.

Jednostavno se integriše sa društvenim mrežama kao što su Facebook, Pinterest Twitter i druge.

Naše premium Drupal teme

Šta je Drupal