Studio Webi, Danteova 3, Beograd

Izrada web sajta

LEPO DIZAJNIRAN SAJT PRUŽA TRAJNI UTISAK KOJI GOVORI O KOMPANIJI I USLUGAMA KOJE PRUŽA !

Izrada Web sajta – Kvalitetna i povoljna izrada web sajtova

Planiranje u skladu sa vizijom klijenta

Svaki projekat izrade sajta je drugačiji i zato ga prilagođavamo vašem poslovnom modelu. Od kompletnih rešenja za internet prodavnice do personalizovanih web aplikacija, uspešno implementiramo odgovarajući dizajn sa čistim i optimizovanim kodom. Pri izradi sajta, proces planiranja je od veliki važnosti i osigurava da sve ide pravilno tokom razvoja. Na internetu postoji mnogo sajtova i nemoguće je biti uspešan bez sajta koji dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Prikupljanje početnih informacija, planiranje, razvoj sajta i na kraju održavanje i ažuriranje, sve mora biti pametno isplanirano.

Izrada sajta planiranje

Prva faza: sakupljanje informacija – Veoma važan korak koji uključuje razumevanje klijenta, njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha sajta? Da li želite da pružite informacije, promovišete usluge ili prodajate proizvode?

Faza dva: Planiranje – Uz informacije prikupljene iz prve faze, treba napraviti plan za sajt. Ovo je tačka u kojoj se razvija mapa sajta (sitemap). Tokom ove faze uzima se u obzir krajnji korisnik .

Faza tri: Dizajn – Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled sajta. Dizajn sajta namenjen news portalima izgledaće drugačije od sajta za neku finansijsku instituciju.

Faza četiri: Razvoj – Razvojna faza je tačka u kojoj se kodira sajt. Programeri koristiti grafičke elemente iz prototipa da naprave stvarni, funkcionalan sajt.

Faza pet: Ispitivanje i isporuka – Faza u kojoj programeri počinju sa testiranjem i ispitivanjem web sajtova.

Izrada sajta proces

Profesionalna izrada sajtova

Prilikom izrade sajta sarađujemo sa vama na planiranju sadržaja i predlažemo nove promotivne ideje. Kada posetioci dođu na sajt, oni žele da brzo pronađu informacije koje im trebaju. Još važnije, treba ih podstaknuti da završe akcije koje mogu biti u obliku popunjavanja kontaktnog obrasca ili obavljanja kupovine.

Vaš sajt daje prvi utisak o vašem brendu. Čak i ako imate tradicionalni biznis, velike su šanse da će kupci istraživati vaše poslovanje na mreži. Zbog toga je od vitalnog značaja da imate profesionalnu web stranicu. Ako je Vaš sajt neprivlačan i težak za navigaciju, verovatno ćete da odbijate svoje kupce, a da to ni ne znate.

Profesionalna izrada sajta treba da sadrži sledeće elemente:

– Jednostavnu navigaciju
Posetioci treba lako da pronađu ono što traže na sajtu, bez puno klikova. Meniji za navigaciju moraju da budu jasni i jednostavni, pomažući da se u samo nekoliko trenutaka pronađe važna informacija.

– Atraktivan dizajn
Vaš sajt treba da bude atraktivan, koristeći boje i slike koje se poklapaju sa vašim brendom. Profesionalno kreiran sajt ima ravnotežu između atraktivnog dizajna i sadržaja koji se lako čita i brzo učitava.

– Korisni sadržaj 
Sadržaj na sajtu mora da bude informativan i da posetiocima pomogne da bolje razumeju vašu ponudu. Takođe treba naglasiti relevantne ključne reči koje bi potrošači mogli da koriste za pronalaženje brendova poput vašeg.

– Optimizacija pretraživača
Struktura i sadržaj na stranicama moraju biti optimizovani za pretraživače poput Google-a. Profesionalni web dizajn uključuje SEO usluge koje osiguravaju da posetioci mogu da pronađu vašu web stranicu na mreži.

– Brzo učitavanja sajta
Ako se sajt ne učita u roku od nekoliko sekundi, posetioci ga mogu napustiti. Profesionalni izrada podrazumeva optimizaciju za brzo učitavanje sajta radi poboljšanja korisničkog iskustva.
 

Izrada sajta kodiranje

Pravljenje sajtova

Važno je imati sajt koji pravilno prenosi brend kako bi privukao posetioce i održao reputaciju. Imajući to na umu, nakon temeljnih konsultacija dizajniramo web sajtove koji prenose viziju.

Bilo da trebate nešto tradicionalno da biste preneli osećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivo za trajni utisak, nijedan zahtev nije prevelik. Iskustvo koje imamo prenećemo da bi poboljšali vaš brend.

Pravimo prilagođene sajtove koji kombinuju jednostavnost navigacije, izraženu estetiku i izgrađeni su na principima pravilnog SEO setovanja.

Lepo dizajniran sajt pruža trajni utisak koji govori o kompaniji i uslugama koje pruža..

Sajt jednostavan za upotrebu, intuitivan, koji sadrži visokokvalitetan sadržaj biće visoko rangiran u Google pretragama.

Usluge web dizajna i izrade sajta dopunjujemo SEO uslugama, reklamiranjem na Googlu i društvenim mrežama i kreiranjem mobilnih aplikacija kao sveobuhvatnu digitalnu ponudu.

Izrada web sajta i dizajn prilagođen vašem poslovanju

Sadržaj koji se nalazi na sajtu mora da bude na najvišem nivou. To poboljšava rangiranje u Google pretragama i doprinosi poverenju klijenata da odgovore na usluge vaše kompanije. Održavanje sajta osigurava da se web lokacija razvija i raste. Bez obzira da li želite povremene izmene ili želite mesečni servis za proveru, mi ćemo vam rado pomoći.

izrada sajta

Prilagođen dizajn za sve uređaje

Klijenti pregledaju sajtove na smart telefonima, tabletima ili laptopu i treba im osigurati da dobiju besprekorno iskustvo. Obezbeđivanjem da sajt bude kompatibilan sa svim pretraživačima i operativnim sistemima znači da će klijenti imati isti doživljaj, bez obzira na to odakle pristupaju.

Praćenje i analiziranje ponašanja klijenata je odličan način za poboljšanja. Uz pomoć analize web sajta, identifikujemo prednosti i slabosti kako bi omogućili da se svaka stranica dodatno poboljša.

Radimo na uspostavljanju online prisutnosti vašeg preduzeća koristeći sve svoje veštine i znanja. Sa novim web sajtom koja nosi posao napred, vaš brend, proizvodi i usluge promovišu se na najbolji mogući način, osiguravajući uspešnu budućnost kompanije.

Koji su osnovni koraci tokom razvoja sajta pogledajte u tekstu „Kako napraviti sajt„?

Koje vrste sajtova radimo?

– Personalni sajtovi

Sajtovi koje promovišu pojedince iz kreativne ili profesionalne perspektive. Ovde možete pronaći razne portfolio sajtove, blogove pisaca i nastavnika itd.

– Korporativni biznis sajtovi

Poslovni sajt je web lokacije koja je posvećene predstavljanju određenog preduzeća. Njihova osnovna ciljna publika su klijenti koji kupuju proizvode ili koriste usluge. Do sada bi svako preduzeće trebalo da ima svoje online mesto. Preduzeća koja nemaju digitalni nastup izgledaju manje profesionalno.

– Internet prodavnice

Njihova glavna svrha je prodati proizvode ili usluge kupcima na mreži. Platforma e-trgovine omogućava korisnicima da pređu čitav put od izbora do stvarne kupovine pomoću elektronskih uređaja i Interneta. Uzima u obzir sve faze, uključujući plaćanje, dostavu, preglede itd. Postoje dve globalne vrste web sajtova za e-trgovinu: oni koji predstavljaju postojeće fizičke prodavnice i lance i oni koji posluju samo na mreži, bez stvarnog prodajnog mesta.

– Sajtovi nevladinih organizacija i neprofitnih organizacija

Imaju za cilj pružanje informacija o dobrotvornim organizacijama kao i načine na koji ljudi mogu donirati. Baš kao i preduzeća i neprofitnim organizacijama i nevladinim organizacijama je potreban sajt.

– Edukativni sajtovi

Sajtovi obrazovnih organizacija i onih koji pružaju onlajn kurseve spadaju u red edukativnih. Ove lokacije imaju osnovni cilj ili pružanje materijala za učenje posetiocima ili davanje podataka o obrazovnim organizacijama.

– Portfolio sajtovi

Omogućavaju kreativnim profesionalcima mesto za prikazivanje njihovih najboljih radova. Ovo je savršeno za umetnike, pisce, dizajnere, filmske stvaraoce, proizvođače nameštaja – kako hoćete.

– Landing stranice

Landing stranica usmerava korisnike da preduzmu određene radnje. Nazivaju se odredišnim stranama, jer na nju obično dovodite saobraćaj preko drugih onlajn kanala. Sadržaj na odredišnoj stranici treba da bude specifičan i usmeren ka pozivima na akcije (CTA) koji želite da korisnici preduzmu.

Koliko košta izrada sajta?

Veoma važno pitanje na koje u nekom trenutku treba odgovoriti. Ne želite da unajmite nekoga da pravi vašu web stranicu, a da nemate prilično dobru predstavu koliko će to koštati. Ali doći do tog odgovora nije tako jednostavno. Za kvalitetan web sajt potrebne su dodatne informacije da bi se odgovorilo na pitanje „koliko košta web lokacija?“

Glavni razlog zbog kojeg je teško odrediti cenu bez informacija je taj što se sajtovi mogu kretati od ultra jednostavnih do nečega izuzetno složenog Što više funkcija želite, web lokacija je skuplja.

Da li imate domen ili hosting?

Koju vrstu sajta trebate, Biznis sajt, Informativni sajt, Web prodavnicu, Blog ili ličnu prezentaciju?

Da li imate materijal za izradu sajta (tekstove i fotografije)?

Koliko strana i koji je rok za izradu?

Pored ovih postoji još dosta pitanja.

Ponuda za izradu sajta

Ako ozbiljno razmišljate oko pokretanja profesionalne web stranice, možda ćete želeti da sarađujete sa profesionalnom agencijom za izradu sajta. Iako rad sa profesionalcima zahteva prethodna ulaganja, shvatićete da se novac koji trošite na profesionalne usluge isplati.

Kao prvo, agencija za izradu sajta zna šta je potrebno za kreiranje sajta koji nudi pozitivno korisničko iskustvo. Kreiranje čiste i jednostavne navigacije koja posetiocima olakšava pronalaženje sadržaja koji traže.

Agencija kreira sadržaje na stranicama koji su optimizovani za pretraživače. Ti sadržaji olakšaće vas ciljanim potrošačima da vas pronađu kada traže relevantne teme i proizvode na Google-u.