Internet prodavnica - Povećajte prodajne kanale

Prodajte svoje proizvode ili usluge širom sveta

Ako imate proizvode ili usluge za prodaju, ključno je imati dobro dizajniranu, sveobuhvatnu i jednostavnu Internet prodavnicu. Naš ekspertski tim razvija rešenja za online prodavnice, stavljajući snagu interneta na dohvat ruke.

Platforma e-trgovine vam omogućava da proširite domet, tako da možete da prodajete svoje proizvode ili usluge širom sveta. Imaćete pristup većem tržištu nego da se bavite isključivo lokalnim kupcima. Pomoću Online prodavnice, možete istaknuti proizvode i usluge koje želite prikazati, čineći ih još atraktivnijim za kupce. Takođe ćete moći da prilagodite svoje promotivne akcije.

Posetioci već neko vreme kupuju onlajn na veb-sajtovima i u aplikacijama za mobilne uređaje. Različita preduzeća koriste e-trgovinu radi postizanja prodajnih ciljeva onlajn. Na primer, možete da ponudite klijentima mogućnost slanja uplata preko veba. Ili ipak želite da recimo sajt koji omogućava korisnicima da pretražuju i pregledaju vaš inventar, naprave naloge klijenata i podese periodične porudžbine.

Možete lako da dodate usluge za plaćanje kao što je PayPal na veb-sajt kako biste olakšali onlajn plaćanje. Mogli biste da isprobate CMS sisteme za konfigurisanje platformi za Web prodavnice, kao što jeDrupal ili Wordpress.

Pretraga proizvoda

Omogućavanje posetiocima da pretražuju i pregledaju vaše proizvode

Upravljanje inventarom

Efikasno upravljanje skladištem i inventarom zaliha

Plaćanje

Sve firme koja prodaju proizvode u ofline prodavnici mogu da ih prodaju i u virtuelnoj

Nalozi klijenata

Mogučnost registrovanja klijenata u upravljanje njihovim privilegijama.

Upravljanje porudžbinama

Registrovanje porudžbinama i praćenje stanja do završetka isporuke.

Analiza prodaje

Analiza dobiti i prometa, izveštaji o prodaji robe, izveštaj o ostvarenom prometu po raznim parametrima