Web Development Usluge

Ekspertski tim programera

Naš iskusni Web Development tim radi sa klijentima iz različitih industrija kako bi kreirao, dizajnirao i razvio web stranice koje predstavljaju Vaš brend.

Bilo da ste velika korporacija, start - up firma ili nešto između, kreiramo sajtove koji će biti atraktivni za posetioce i olakšati ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Razumemo značaj stvaranja vizuelno privlačnih, jednostavnih za korišćenje sajtova koji predstavljaju Vašu organizaciju na najbolji mogući način.

Zbog toga se naš tim programera dogovara direktno sa klijentima i diskutuje o njihovoj viziji  pre nego što se počne sa izradom sajta. Nastojimo da ostvarimo Vašu viziju.

Nivoi složenosti naših projekata su različiti i mogu varirati od razvoja jednostavnih statičkih web stranice, pa sve do izrade najsloženijih internet aplikacija za elektronsko poslovanje.

 

Sistem za upravljanje sadržajem - CMS

Sistem za upravljanje sadržajem je softver koji Vam omogućava da kontrolišete šta je na vašem web sajtu. Ovi sisteme služe da sajt koji mi kreiramo vi možete jednostavno ažurirati.

Većina agencija nudi samo Wordpress CMS sistem za upravljanje sadržajem, Mi radimo i sa Drupal-om, kako bismo bolje odgovarali potrebama svakog klijenta.

Wordpress je najpopularniji sistem za upravljanje sadržajem. Koristi se na jednom od šest web sajtova jer je jednostavan za korišćenje i ima na hiljade plug-inova za dodavanje dodatnih funkcija. Wordpress je savršen za relativno male, nekomplikovane lokacije - male biznise i neprofitne organizacije, korporativne blogove, lične blogove i slično.

Drupal je moćniji i fleksibilniji sistem, što ga čini boljim izborom za velike ili složene lokacije i one koje zahtevaju mnogo prilagođenog programiranja. Za to je potreban iskusan web developer.

Kada počnemo sa vama da razgovaramo o tome šta je potrebno da vaš sajt uradi, preporučićemo sistem za upravljanje sadržajem koji će to najbolje uraditi. Koji god sistem da koristimo, omogućičemo vam da ažurirate sajt sami.

Želite napredan web sajt ili web aplikacija

Na pravom ste mestu!