Izrada sajta strategija

Planiranje u skladu sa vizijom klijenta

Smatramo da je svaki projekat izrade sajta drugačiji i prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu. Od kompletnih rešenja za internet prodavnice do personalizovanih web aplikacija i sajtova, naš razvojni tim uspešno implementira dobro osmišljen odgovarajući dizajn sa čistim i optimizovanim kodom. Prilikom izrade sajta, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide lako tokom razvoja. U današnje vreme, na internetu postoji veoma mnogo sajtova. Gotovo je nemoguće biti uspešan onlajn bez web sajta koji dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja sajta, i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti pravilno isplanirano.

Prva faza: sakupljanje informacija -  Ovaj korak je veoma važan, jer uključuje razumevanje klijenta i njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha sajta? Da li želite da pružite informacije, promovišete uslugu ili prodate proizvod?

Faza dva: Planiranje - Koristeći informacije prikupljene iz prve faze, treba napraviti plan za web stranicu. Ovo je tačka u kojoj se razvija karta mape (sitemap). Krajnji korisnik mora se uzetu u obzir prilikom ove faze.

Faza tri: Dizajn - Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled sajta. Na primer, sajt namenjen tinejdžerima će izgledati mnogo drugačije od onog za finansijske institucije.

Faza četiri: Razvoj - Razvojna faza je tačka u kojoj se kreira sam sajt. Naši programeri koristiti sve pojedinačne grafičke elemente iz prototipa da stvore stvarni, funkcionalan sajt.

Faza pet: Ispitivanje i isporuka - U ovoj fazi programeri počinju sa testiranjem i ispitivanjem web stranice.

 

WordPress sajt

WordPress je najpopularnija CMS platforma za kreiranje različitih vrsta sajtova.

Drupal sajt

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se za izradu sajtova i aplikacija.

Intenet prodavnice

Ako imate proizvode ili usluge za prodaju, važno je imati dobru Internet prodavnicu.

Web Development

Izrada web stranica atraktivnih za posetioce i ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Landing stranice

Landing page su stranice koje imaju jedinstvenu poruku i jasan poziv na akciju.

Održavanje sajtova

Uupravljanje i održavanje sajta je od velikog značaja za poboljšanje učinka na internetu.

Profesionalnom biznisu je potreban profesionalni imidž

Naš tim prilikom izrade sajta će usko sarađivati sa Vama na planiranju sadržaja web sajta i predložiti nove promotivne ideje. Kada posetioci dođu na neki sajt, oni moraju brzo da pronađu informacije koje traže. Još važnije je da se oni podstaknu da završe akciju koja može biti u obliku kontaktnog obrasca ili poruke za završetak online kupovine.

Od velikog značaja je da imate web sajt koji savršeno prenosi Vaš brend kako bi privukao posetioce i zadržao svoju reputaciju. Imajući to na umu, nakon temeljnog procesa konsultacija dizajniramo web sajtove koji objedinjuju vašu viziju.

Bilo da tražite nešto tradicionalno da biste preneli osećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivije za trajni utisak, nijedan zahtev nije prevelik ili mali za naš tim za izradu sajta. Iskustvo koje imamo prenećemo da bi poboljšali Vaš brend.

Pravimo prilagođene sajtove koji kombinuju jednostavnost navigacije, izraženu estetiku i izgrađeni su na principima pravilnog SEO podešavanja.

Lepo dizajniran sajt će stvoriti trajni utisak koji govori o Vašoj kompaniji i uslugama koje pružate..

Svaki sajt koji je jednostavan za upotrebu, intuitivan i sadrži visokokvalitetan sadržaj osigurava da će biti visoko rangiran u Google pretragama. Kao sertifikovani Google partneri, Google Analitics i Adwords partneri, imamo iskustvo za kreiranje prilagođenih sajtova koji uspostavljaju vaše prisustvo na mreži.

Od sistema agencija za nekretnine, onlajn prodavnica i sajtova agencija za zapošljavanje do kreativnih porfolia, sistema za upravljanje sadržajem, ne postoji ograničenje onoga šta možemo stvoriti kako bi unapredili vaše poslovanje.

Naše usluge web dizajna i izrade sajta mogu se dopuniti i SEO uslugama, PPC oglašavanjem i kreiranjem mobilnih aplikacija kao sveobuhvatna marketinška ponuda.

 

Izrada web sajta i dizajn prilagođen vašem poslovanju

Optimizacija konverzijauzima u obzir ključne faktore Vaše kompanije i gradite poverenje. Sadržaj koji se nalazi na Vašem web sajtu mora da bude na najvišem nivou. To poboljšava rangiranje u Google pretragama i doprinosi poverenju Vaših klijenta da odgovore na usluge Vaše kompanije.

Održavanje saja osigurava da seVaša web lokacija razvija i neprestano raste. Bez obzira da li želite povremene izmene ili želite mesečni servis za proveru kako se Vaš sajt može poboljšati, mi ćemo vam rado pomoći.

 

Odgovarajući dizajn za sve uređaje

Klijenti mogu da gledaju sajtove na pametnom telefonu, tabletu ili laptopu, i mora im biti osigurano da dobiju besprekorno iskustvo. Obezbeđivanjem da sajt bude kompatibilan sa svakim pretraživačem i operativnim sistemom znači da će Vaši klijenti imati isti doživljaj, bez obzira na to kako i odakle pristupaju.

Praćenje i analiziranje ponašanja klijenata je odličan način da osigurate da se Vaša kompanija stalno poboljšava. Uz uslugu praćenja i analize web stranica, identifikujemo prednosti i slabosti kako bismo odredili da se svaka stranica dodatno poboljša.

Naš tim će naporno raditi na uspostavljanju online prisutnosti vašeg preduzeća koristeći svoje veštine i znanja. Sa novom web stranicom koja vodi Vaš posao napred, Vaš brend, proizvodi i usluge će se promovisati na najbolji mogući način, osiguravajući uspešnu budućnost Vaše kompanije.

Koji su osnovni koraci tokom razvoja sajta pogledajte u tekstu "Kako napraviti sajt"?

Želite profesionalnu izradu sajta

Da li ste zainteresovani za saradnju sa nama?