SEO Optimizacija

Osnovna Komponenta Digitalnog Marketinga

SEO optimiizacija je ključna komponenta online marketinga. Naši eksperti koriste kombinaciju najnovijih onsite and off-site strategija koji daju vrhunske rezultate. Google obrađuje milijarde pretraživanja svakog dana, a velika većina korisnika pretraga nikad ne gleda više od prve stranice reziltata pretrage. Da li znate kako je Vaša kompanija rangirana?

Search Engine Optimization je deo internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na pretraživačima na ključne reči koje najviše odgovaraju sadržaju stranica. Cilj optimizacije je povećanje posećenosti web stranica sa pretraživača čime se i povećava broj kontakata ili direktna prodaja. Svetske statistike i istraživanja su pokazala da gotovo 90% svih posetilaca prosećnih web stranica upravo dolazi sa pretraživača. Ukoliko uzmete u obzir da je jedini, najlakši i najbrži način pronaći neku informaciju na internetu koristeći pretraživače shvatićete potencijal šta znači biti prisutan na pretraživačima.

Optimizacija i pozicioniranje za pretraživače je proces koji se odvija od 6 do 12 meseci za maksimalne rezultate. Vreme zavisi od starosti domena, ukoliko je domen nov potreban je navedeni rok, ukoliko je domen starij, taj rok može biti nešto kraći. Uglavnom minimalni rok na koji je moguće uslugu naručiti je 6 meseci. Zavisno o starosti domena rezultati povećanja posećenosti će se sigurno videt već kroz prvih par meseci, ali potrebno je navedeno vreme da bi se dostigao maksimum.